Coaching

Ratkaisukeskeistä valmennusta ja ohjausta

Coaching on ratkaisukeskeistä valmennusta ja ohjausta, jonka avulla autan sinua tai yritystäsi kirkastamaan ja saavuttamaan tavoitteitasi. Coaching on tavoitteellista toimintaa ja siksi alussa määritellään tavoite coachingille. Coaching menetelmät ovat ratkaisukeskeisiä ja sinussa/teillä on jo oikeat vastaukset tavoitteeseen pääsemiseen, yhdessä löydämme ne. Autan sinua tekemään suunnitelman, miten tavoitteeseen päästään ja autan sinua toteuttamaan suunnitelman.

YKSILÖT

Oletko elämän risteyskohdassa, kaipaatko apua suunnan valintaan? Eikö elämänmuutos ota onnistuakseen? Tuntuuko, että ajatukset kiertävät kehää, etkä pääse eteenpäin? Kaikki on hyvin, mutta silti olet tyytymätön.

Olet oman elämäsi paras asiantuntija. Minun tehtävänäni on auttaa sinua löytämään vastaukset sinusta itsestäsi erilaisten kysymysten ja tehtävien avulla. Autan sinua tunnistamaan ajatusten ja uskomusten vaikutukset tunteisiin ja toimintaan. Itsetuntemus on avain hyvinvointiin ja onnellisuuteen ja minun tehtävänäni on auttaa sinua löytämään oman minäsi.

Yksilövalmennukset toteutetaan sinun valitsemastasi aihepiiristä, tavoitteista ja toiveista lähtöisin. Sinulla voi olla aihealue valmiina esim. työ/opiskelu, ajanhallinta, hyvinvointi, rahauskomukset, terveys tai elämäntapamuutos. Koetko tarvetta muutokselle, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Valmennukset aloitetaan kartoituksella, jonka avulla löytyy aihepiiri mihin valmennuksella voidaan vaikuttaa. 

Yksilövalmennus

Kesto 60-75 min. ja tapaamisia 1-4 kpl

Valmennukset ovat täysin luottamuksellisia ja olen sitoutunut noudattamaan International Coach Federation ICF:n eettisiä standardeja ja ohjeita. Valmennukset voidaan pitää kasvotusten tai etänä esim. Teams:n välityksellä tai puhelimessa.

Yksilövalmennus 1 x 60 min. 78 €
Yksilövalmennus 3 x 60 min. 225 €

RYHMÄT

Ryhmämuotoisia valmennuksia voin pitää esim. kaveriporukoille tai pienille työpaikoille. Aiheina esim.

Esimerkiksi parisuhteen odotuksista/toiveista voi tehdä polttariporukalla hyvinvointikartan tai työporukalla ajanhallinnasta hyvinvointilukkarin.

Ota yhteyttä ja ideoidaan teille sopiva valmennus. 

YRITYKSET

In house-coaching

 Työntekijöiden hyvinvointia voidaan lisätä tarjoamalle heille hyvinvointia tukevaa ratkaisukeskeista keskusteluapua. In house -coach auttaa työtekijää ratkaisemaan joko työhön tai muuhun elämään liittyviä pulmia.  Ota yhteyttä ja räätälöidään yrityksenne tarpeisiin sopiva valmennuspaketti. 

Käytän coachingista tuttuja valmennuksellisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä osana työhyvinvointipalveluja, joista voi lukea kohdasta työhyvinvointi.